Skip to main content

Mısır pornografik filmlerde İnternet üzerinde eşi gördüm

Mısır "Çarşamba skandalıyla aile düzensiz olarak yayınlanan Gazete," heyet bir rapor evlilik, sevgi ve mutluluk 16 yıl sonra gazete "tarafından yayınlanan" dedi
Kocası o kurbanın eşi bir hain onların komşuları ihanet ile oldu ve kendisini canlandıracak keşfetti video kayıtları internet kullanarak yayınladı. "





Şans tek başına Sadakatsizlik ve keşif arkasında olduğunu ve davanın ayrıntılarını kim ellinci kadının ailesinin yaşamı ve onu çocukların geleceği yok kurban ise, keder ve gözyaşları arasında kocası söylemek Ramazan (gazete onun kimliğinin geri kalanını yayımlamak değildi) de ki: "Ben bugüne kadar hayretle, tüm insanların güven kaybetti, am var kurbanın eşi, 16 yıldır eşim ile ilişkili olduğu merhamet bilmiyor ve dört çocuk dünyaya getirdi ve hayata geçti güzel ve sorunsuz sessiz dek bu pasajlar gördüm gösteren nerede net üzerinden karım. "
Diye ekledi: Bir gün bir Allante merak dışarı Doğum sitelerin üzerine, ve ilk ve son bana bu sefer girdi ve ben şok olmuştum ve çılgına zaman o kim izleyici görünen kadın, karım ya da onu 16 ile yaşında .. geçirdiği benim küçük çocukların bulundu Sonra kendime inanamadım ve tekrar sahnelerde bunu emin görünüyordu. "
Dedi: "yere ne gördüm ve sonra yeniden girdi ve 11 filmleri ona bir köyden insanlar Mitt Dakahlia tarafından su basmış ve evime doğru yola çıktı ve karım orada sahneleri ile karşı karşıya karım gösteren bulundu düştü net ... karşı sahnelerde başlangıçta reddetti ve beni suçladı yalan ve delilik ve onlara onun vücut ve yüz özellikleriyle eşleşen görüntüleri ekran, ve burada benim karım, ortaya çıkan ve tüm soğuk sinirleri 16 yıl için bana ihanet kabul, evlilik süresi onunla yaşamış ve o çocukluğundan beri ve sevgilisi seviyor onların aşk hikayesi ve onun gibi genç ve yaşlanma beni suçladı. "
Kocası: "Ona ayrılık ve boşanma, çocuk skandalları olmadan beni terk sordu, onlar Rjolte beni bıçakladı reddetti ve şöyle dedi: benim dört çocuk benim çocuklarım" ve burada kocası ve öfkesini kontrol vardır ki Balnagdp tamamlanmış temas ve kayıt düzenlenmiş, zina eşi suçlayarak ona çocuk ve ekranın yüzdeleri yalanladı hangi sahneler ve olduğunuzu bölümleri içeren "CD" nin yargılanması için net ve eşi ve dört çocuk "DNA" analizi bir muayene için tespit istenir eğer çocuk veya değildi. "
Ve kocası izleyin: "analiz Kasr Al yapılan-Aini Hastanesi ve bazı özel ve faktör analizi raporları çocuk sahibi olmak mümkün değil doğruladı."

Popular posts from this blog

Sex scandals in the notes Nabila Ebeid sex scandals in the memoirs of Nabila Ebeid

Egyptian actress Nabila confirmed it will unveil Obaid in her memoirs that you type are currently many surprises concerning the rumors revolved around in the forefront of her marriage at the start of her career of late film director Atef Salem and the late director Ashraf Fahmi, saying she did not marry any of them in one day She explained Nabila Ebeid, she was married three times, without revealing the second party in such marriages, but she acknowledged her relationship with Ashraf Fahmy, but did not marry 

Marwa scandal, which fell on her chest as Vstnaha ceremony

Dealing with a lot of Egyptian and Lebanese newspapers these days, the scandal of Meroe, which fell on her ches t  as Vstnaha ceremony Vankhevc nakedness in front of the audience. Taking advantage of the public who attended the event in question, which was held in Egypt, the incident and began to take pictures.  For its part, Marwa, continued to sing, and is not indifferent and amended Vstnaha, and covered her privates then continued normally in its paragraph. These images we publish, but after the shameful distortion of the scandal of Meroe.

A serious topic of laughter ...... Htamot prevent the entry of children ...

At least two Hchachen sitting with some of the first and again, "he said on the subject, with two blow too much, so my image Whannou Talat billing !!!!!!!!!!!!!!! .................................................. ...... Time and one needs to install satellite Bgrvath without saying to the people Free dish installed on the roof Qhin and not an end to his brief on the surface Hatt and wild dog Kpeyer